Help

Aankomstdag

Sommige eigenaars verhuren hun villa met een vaste aankomstdag (bvb. zaterdag). Dat betekent dat er alleen aankomsten mogelijk zijn op deze dag. Dit gaat gepaard met vertrek diezelfde dag de week erop. Uiteraard kan een vakantievilla met een vaste aankomstdag voor meerdere weken gehuurd worden, maar steeds met aankomst en vertrek op de vastgelegde aankomstdag.

Transfert van luchthaven naar het huis

Als u bij ons een auto huurt, dan wordt u sowieso door ons begeleid vanop de luchthaven naar de villa. Indien niet alle bagage in de auto kan, dan kunt u deze aan ons toevertrouwen. Wij beschikken over een bestelwagen waarin alle bagage kan gezet worden.

Maximum capaciteit

Elke villa een maximale capaciteit, maar uiteraard kan je het huis ook huren voor minder gasten dan de maximale capaciteit.

Baby's en kinderen

  • Kinderen jonger dan 2 jaar verblijven gratis
  • Eetstoel en/of kinderbedjes zijn mogelijk, gelieve ons dit te laten weten indien u die nodig hebt. Meestal wordt dit meubilair u gratis aangeboden door de eigenaar van de villa.

Eetstoel en kinderbedjes

Eetstoel en/of kinderbedjes zijn mogelijk, gelieve ons dit op voorhand te laten weten indien je die nodig hebt. In veel gevallen worden deze opties gratis aangeboden door de eigenaar.

Kinderoppas

Mensen die bij ons een villa hebben gehuurd kunnen bij ons ook een aanvraag doen voor een kinderoppas. De aanvraag dient wel 48 uur op voorhand te gebeuren.

Verhuurlicentie

In Spanje mogen enkel huizen verhuurd worden met een licentienummer. Huizen met een licentienummer geven de consument huurder de garantie dat het huis goedgekeurd is voor vakantieverhuur door de bevoegde commissie.

Bed- en badlinnen

Meestal zijn bed- en badlinnen aanwezig tenzij anders vermeld op onze website bij het betreffende huurhuis.

Verbruik elektriciteit en water

Verbruik van water en elektriciteit zijn altijd in de verhuurprijs inbegrepen, tenzij anders aangegeven op onze website.

Eindschoonmaak

Schoonmaak na vertrek is in de verhuurprijs inbegrepen, tenzij anders aangegeven op onze website.

Voorschot

Bij bevestiging van het gehuurde goed wordt u een document toegestuurd waarbij u gevraagd wordt om een voorschot te storten. Er wordt gevraagd het voorschot over te maken binnen de 7 werkdagen. Bij betaling van het voorschot is de villa ook automatisch bevestigd. Indien de betaling niet gebeurd wordt de reservatie automatisch geannuleerd.

Huurperiode <7 dagen

Heel wat huizen worden verhuurd voor een minimum periode van 7 dagen. Dat komt omdat dit praktischer is voor de eigenaar. Sommige eigenaars laten een huurperiode van 4 of 5 dagen toe. Indien je zo’n huis zoekt, laat het ons dan weten via de contactpagina, dan kunnen wij je verder helpen.

Jouw villa verhuren via Ibiza Rentals
Heb je een eigendom met verhuur licentie die u wenst te verhuren?

Waarom staat de exacte locatie niet bij de vakantiewoning vermeld?

Uit veiligheidsoverweging publiceren we niet het exacte adres op onze website. U ontvangt na boeking de juiste locatie.